Trailer: Super Dragon Ball Heroes: World Mission komt naar Nintendo Switch en pc

Geplaatst: 15 januari 2019 13:15
Aangepast: 15 januari 2019 13:19

Bandai Namco Entertainment heeeft aangekondigd dat Super Dragon Ball Heroes: World Mission naar de Nintendo Switch en de pc komt. Deze Dragon Ball card battle game is voor het eerst in het westen verkrijgbaar.

In de game speel je met Beat die de wereldkampioen van Super Dragon Ball Heroes wil worden. Tijdens je avontuur naar de top verschijnen plotseling de vijanden uit de virtuele wereld in Hero Town en proberen deze te vernietigen. Beat gaat naar de gamewereld en vecht samen met de bekende Dragon Ball personages tegen de boosdoeners om de orde te herstellen. De game bevat vele personages uit het Dragon Ball universum, introduceert nieuwe transformaties en een nieuw personage ontworpen door Toyotarou, maker van de Dragon Ball Super manga. Bekijk de trailer hier.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission komt op 5 april naar de Nintendo Switch en de pc.

Bron: All Games Delta
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Dragon Ball Heroes: World Mission

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

5 april 2019

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord