Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
Atlas
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 december 2018
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Avonturen, MMO, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Studio Wildcard kondigt Atlas aan

Studio Wildcard, de ontwikkelaar van ARK: Survival Evolved, kondigt hun nieuwe game Atlas aan. De aankondiging werd afgelopen nacht tijdens The Game Awards gedaan.

Atlas is de nieuwe game van Studio Wildcard. De ontwikkelaars van ARK: Survival Evolved maken een nieuwe sandbox MMO in piratenthema. In Atlas kun je uiteraard als een echte piraat een schip besturen, zeegevechten voeren en eilanden plunderen. De wereld van Atlas bestaat uit honderden eilanden en volgens de ontwikkelaar is de wereld zelfs duizend maal groter dan die van ARK. De game is vanaf volgende week al te spelen via Steam.

Atlas is vanaf 13 december beschikbaar via Steam als vroegtijdige toegang-titel.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?