Streets of Rage 4

  • Ontwikkelaar Dotemu
  • Eerste releasedatum 30 april 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Streets of Rage 4 Mr. X Nightmare DLC onthuld

De nieuwe Streets of Rage 4 Mr. X Nightmare DLC is onthuld. De nieuwe DLC voegt onder andere nieuwe personages en een survival-modus toe aan de game.

Mede-ontwikkelaars Dotemu, Lizardcube en Guard Crush Games hebben eerder vandaag de nieuwe Mr X. Nightmare DLC onthuld. Er komen drie nieuwe personages aan, waaronder het baaspersonage Estel Aguirre. De andere twee personages zijn nog een mysterie, hoewel er blijkbaar hints aanwezig zijn in de kersverse trailer. De DLC bevat ook een nieuwe overlevingsmodus, evenals een personage-aanpassingsmodus die unieke speelstijlen en movesets naar de tafel brengen. Daarnaast komen er ook nieuwe trainingsmodi en nieuwe kleurenpaletopties voor vechters naar de game. De nieuwe DLC en de gratis toevoegingen zouden "later dit jaar" verschijnen. Bekijk hieronder de kersverse trailer van de nieuwe DLC voor Streets of Rage 4.

Streets of Rage 4 is te spelen via de Xbox Game Pass op Xbox One en pc. De game is ook beschikbaar op PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?