Trailer: Stranger of Paradise Final Fantasy Origin aangekondigd

Geplaatst: 13 juni 2021 22:50

Tijdens een Square Enix-stream mag er natuurlijk geen Final Fantasy-game ontbreken. Vanavond werd de spinoff-game Stranger of Paradise Final Fantasy Origin aangekondigd.

Een tijdje geleden ging er een gerucht rond over een Souls-like Final Fantasy-game van de makers van Nioh. Tijdens de E3-presentatie van Square Enix werd dit gerucht bevestigd. Middels een trailer van ruim twee minuten zien we beelden van deze nieuwe game. We zien de Warriors of Light Jack, Ash en Jed, die middels snelle en bloederige combat tegen Chaos vecht. Dit doen zij om uiteindelijk de Chaos Shrine te kunnen openen.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin verschijnt 2022 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Tot 24 juni is er een Trial Version beschikbaar voor de PlayStation 5.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 maart 2022

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.