Need For Speed Heat

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Straatracen staat centraal in nieuwe launchtrailer Need for Speed Heat

Electronic Arts heeft de nieuwe launchtrailer voor Need for Speed Heat onthuld. De trailer werd geüpload op het officiële YouTube-kanaal van Need for Speed.

De trailer toont ons het thema en de setting van de game. De focus ligt voornamelijk weer op het straatracen. De politie is hier echter niet blij mee en geeft aan degene die hieraan meedoen op te pakken. Verder toont de trailer meerdere auto's, racelocaties en wat menselijk karakters. Patrick en ik hebben al de game mogen spelen, hier vind je de preview van Need for Speed Heat.

Need for Speed Heat is vanaf 8 november beschikbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?