The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Story trailer The Legend of Zelda: Link's Awakening onthuld

Nintendo heeft een story trailer van The Legend of Zelda: Link's Awakening onthuld. Deze korte nieuwe trailer geven ons een kijkje in het verhaal.

Nog twee nachtjes slapen en dan is het eindelijk tijd voor de release van The Legend of Zelda: Link's Awakening. Nintendo heeft nu een nieuwe story trailer van de game onthuld. De trailer duurt zo'n dertig seconden en geven ons een kijkje in het verhaal en het avontuur dat ons straks te wachten staat. Zo zien we onder andere welke inwoners van Koholint Island we allemaal tegen kunnen komen. De trailer wordt afgesloten met wat reclame voor de Nintendo Switch Lite.

The Legend of Zelda: Link's Awakening verschijnt 20 september voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?