Blacksad: Under the Skin
  • ONTWIKKELAAR Pendulo Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel, Interactieve Film
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Story trailer Blacksad: Under the Skin onthuld

Uitgever Microïds heeft de story trailer van Blacksad: Under the Skin onthuld. De mysterieuze trailer geeft ons een inkijkje in het leven van privédetective John Blacksad, die een moeilijke zaak op moet zien te lossen.

Blacksad: Under the Skin speelt zich af in het New York uit de jaren 50'. De zaak die Blacksad voor zijn kiezen krijgt draait om een boksclub in de stad. Eigenaar Joe Dunn wordt op een dag dood aangetroffen en zijn dochter, Sonia Dunn, neemt de gym over, maar worstelt met de financiële problemen die door de gebeurtenissen zijn ontstaan. Plotseling verdwijnt ook een opkomende bokser vlak voor een belangrijk gevecht en staat Blackstad voor de moeilijke taak deze zaak op te lossen. Bekijk het verhaal in onderstaande trailer.

Blacksad: Under the Skin verschijnt op 26 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Microids

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?