Trailer: Stormzy doet stukje rappen in Watch Dogs Legion

Geplaatst:

Ubisoft Forward zou niet compleet zijn zonder nieuwe beelden van Watch Dogs: Legion. Het segment opent met een leuke introductie van rapper Stormzy die zijn digitale gelijkenis in de game terugziet. Vervolgens krijgen we nog meer gameplay te zien en krijgen we ruim een maand voor de release (...) een blik op de post launch content.

Na het succes van Watch Dogs 2 kon een derde deel natuurlijk niet uitblijven. Dit deel is echter compleet anders dan diens voorgangers. In Watch Dogs: Legion beschik je namelijk over een soort van oneindig aantal speelbare personages. We hebben eerder al wat personages voorbij zien komen en dit keer is dat niet anders. Wederom worden er een aantal Londenaars uitgelicht die schoppen tegen de gevestigde orde. Als afsluiter zien we ook nog eens dat Aiden Pearce, het hoofdpersonage uit de eerste Watch Dogs, in de game komt. Hij is echter niet direct speelbaar, want Aiden komt pas voor in post launch content. Jawel, de game krijgt een season pass.

Watch Dogs: Legion verschijnt op 29 oktober aanstaande voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord