Stitchy in Tooki Trouble

  • Ontwikkelaar Polygoat
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Stitchy in Tooki Trouble onderweg naar de Switch

De kleurrijke sidescrolling platformer Stitchy in Tooki Trouble is onderweg naar de Nintendo Switch. De Belgische studio Polygoat heeft dit vandaag aangekondigd middels een trailer.

De aankondigingstrailer biedt ons een eerste kijk op de game. Hierin zien we Stitchy, een vogelverschrikker die al rennend, springend en glijdend op zoek is naar de gestolen maïskolven. De game bevat drie werelden die elk uit negen levels bestaan, een baasgevecht en een geheim level. Stitchy in Tooki Trouble kent een klassieke platformgameplay en is geïnspireerd door Donkey Kong en Crash Bandicoot.

Stitchy in Tooki Trouble heeft nog geen exacte releasedatum gekregen, maar zou binnenkort verschijnen in de Nintendo eShop.

BRON Polygoat

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?