Steep

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 2 december 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Steep tijdelijk gratis te downloaden

Steep is inmiddels al toe aan zijn zesde seizoen en om dat te vieren geeft Ubisoft de game tijdelijk gratis weg. De game is tijdelijk gratis te downloaden via Uplay.

Steep verscheen eind 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Nu zijn we 2,5 jaar verder en is de game al toe aan zijn zesde seizoen. Dit nieuwe seizoen heet Carve the Curve en brengt veranderingen aan de wekelijkse uitdagingen van de game. Bovendien wordt er een nieuwe maandelijkse uitdaging geïntroduceerd. Dus mocht je de game graag nog uit willen proberen, dan is dit je kans. Deze bekendmaking ging gepaard met een speciale trailer.

Steep is tot en met 21 mei gratis te downloaden via Ubisoft's Uplay.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?