SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech
  • ONTWIKKELAAR Image & Form International AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE RPG, Cardgame
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: SteamWorld Quest komt deze maand naar pc

Als je geen Nintendo Switch hebt, maar toch de nieuwste SteamWorld-game wilt spelen, dan heb je geluk. SteamWorld Quest komt deze maand namelijk naar de pc.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech is de nieuwste game in de SteamWorld-serie. Ditmaal gaat het om een turn-based RPG waarbij je gebruik moet maken van een deck kaarten om je tegenstanders aan te vallen. De game verscheen eind vorige maand op de Nintendo Switch. Ontwikkelaar Image & Form maakte onlangs middels een trailer bekend dat de game ook naar pc komt. Eind deze maand kunnen pc-fans de game via Steam verkrijgen.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Vanaf 31 mei is de game ook op pc beschikbaar via Steam.

BRON Image & Form Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?