Haunted Chocolatier

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Genre RPG, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Stardew Valley-maker onthult Haunted Chocolatier

ConcernedApe kondigt zijn nieuwste game Haunted Chocolatier aan. De aankondiging van de game gaat gepaard met een trailer.

Stardew Valley-maker Eric Barone, oftewel ConcernedApe, heeft zijn nieuwste game aangekondigd middels een trailer. De game waar het om draait is Haunted Chocolatier en lijkt veel weg te hebben van Stardew Valley. Echter speelt Haunted Chocolatier zich af in een meer fantasierijke setting. In deze game neem je de rol aan van een chocolatier die in een behekst kasteel woont. Als chocolatier moet je zeldzame ingrediënten verzamelen, chocolade maken en deze verkopen in een chocoladewinkel. De grafische stijl en gameplay lijkt ontzettend veel op Stardew Valley. Barone heeft echter niet gezegd of deze nieuwe titel een sequel is op Stardew Valley of dat het zich afspeelt in hetzelfde universum.

Haunted Chocolatier is in de maak en heeft nog geen releasedatum gekregen.

BRON ConcernedApe

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?