Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge
  • ONTWIKKELAAR ILMxLAB
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN VR
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge verschijnt volgende maand

We kunnen in november weer aan de slag met een nieuwe Star Wars-game. De VR-game Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge verschijnt namelijk volgende maand.

Eerder deze maand konden we nog lekker dogfighten in Star Wars: Squadrons, volgende maand komt er alweer een nieuwe Star Wars-game uit. Deze zomer werd namelijk de VR-game Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge onthuld en die komt volgende maand al uit. Deze game, die exclusief voor de Oculus Quest wordt ontwikkeld, draait om een Droid-monteur op de planeet Batuu. Deze monteur reist de planeet af en ontdekt daar onder andere een oude Jedi-tempel. In de game kom je verschillende bekende personages tegen, zoals C3PO en Yoda. De originele acteurs vertolken in de game ook de stemmen van deze personages. Ontwikkelaar ILMxLAB geeft daarnaast aan dat ze ook al aan een tweede deel werkt, dat volgend jaar verschijnt.

Star Wars: Tales From the Galaxy's Edge verschijnt 19 november voor de Oculus Quest.

BRON ILMxLAB

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?