Star Wars Republic Commando

  • Ontwikkelaar LucasArt
  • Eerste releasedatum 28 februari 2005
  • Platformen Pc, Xbox, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Star Wars Republic Commando naar de Switch en PS4

De cult-klassieker Star Wars Republic Commando komt naar de Nintendo Switch en de PlayStation 4. Dit heeft Aspyr Media vandaag aangekondigd middels een trailer.

De first-person shooter Star Wars Republic Commando werd voor het eerst uitgebracht in 2005 voor de pc en originele Xbox. De game kreeg veel positieve feedback en krijgt weer een nieuwe kans op de Switch en PlayStation 4. Al eerder deed het gerucht de ronde dat Star Wars Republic Commando opnieuw wordt uitgebracht voor de Switch. Dit gerucht is sinds vandaag bevestigd door de ontwikkelaar Aspyr Media middels een aankondigingstrailer. De trailer biedt een opfrisser van het verhaal dat zich afspeelt tijdens de Clone Wars. Daarbij krijg je de rol als leider van een elite squad van Clone troopers en bevind je je in een conflict tussen de Attack of the Clones en Revenge of the Sith.

Star Wars Republic Commando wordt op 6 april uitgebracht voor de Nintendo Switch en PlayStation 4. De game werd eerder gelanceerd met een multiplayer-modi, maar deze komt niet terug in de port.

BRON Aspyr Media

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?