Trailer: Star Wars krijgt VR trilogie met Vader Immortal

Geplaatst:

Gedurende Oculus Connect werd niet alleen de Oculus Quest aangekondigd. Nee, er kwam ook een nieuwe VR-trilogie van Star Wars voorbij. In Vader Immortal: A Star Wars VR Series kruipen we in de huid van niemand minder dan Anakin Skywalker, oftewel Darth Vader!

Vader Immortal moet zich afspelen tussen episode 3 en 4 en speelt zich af op planeet Mustafar. Deze verhaallijn ontvouwt zich gedurende drie episodes waarvan de eerste in 2019 komt te verschijnen. Vader Immortal moet een ervaring als geen ander bieden en zal dan ook waarschijnlijk weinig speelelementen bevatten. Desalniettemin lijkt een Star Wars VR-experience mij erg tof!

Bron: Oculus Connect
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Series

Star Wars

Uitgever

Disney Interactive Studios

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasedatum

25 augustus 2020

Ontwikkelaar

ILMxLAB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord