Trailer: Star Wars Jedi: Fallen Order launchtrailer onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 29 oktober 2019 16:20

De launchtrailer voor Star Wars Jedi: Fallen Order is onthuld. De trailer werd geüpload op het officiële YouTube-kanaal van EA Star Wars.

De trailer toont ons de setting van de game. Het verhaal speelt zich af vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith. Hoofdpersonage Cal Kestis staat centraal in de trailer. Hij word opgejaagd door het Galactisch Keizerrijk. Zij willen natuurlijk dat elke jedi wordt opgepakt en vervolgd. De trailer toont verder de combat van de actiegame, de meerdere personages die in een rol gaan spelen in het verhaal en de meerdere locaties van Respawn Entertainment's nieuwe game. Tussen deze scenes door krijg je ook te zien wat diverse gamesites van de game vonden tot nu toe.

Star Wars Jedi: Fallen Order is vanaf 15 november beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Fallen Order

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord