Star Ocean The Divine Force

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Star Ocean: The Divine Force in de maak

Sony's State of Play bracht niet heel veel grote verrassingen met zich mee. De onthulling van Star Ocean: The Divine Force is echter één van de weinige grote aankondigingen van de presentatie.

Het is al best een tijdje stil geweest rondom de Star Ocean-serie. Het laatste wapenfeit stamt uit 2016. Dat is het jaar waarin Star Ocean: Integrity and Faithlessness uitkwam. Met The Divine Force brengen Tri-Ace en Square Enix de fantasy en sci-fi-sfeer weer helemaal tot leven. In de trailer zien we al best wat van de wereld, stukjes van het verhaal en zelfs beelden van de combat. Hieronder kun je de volledige trailer die tijdens de State of Play werd onthuld terugkijken.

Star Ocean: The Divine Force verschijnt ergens in 2022 voor pc, Xbox Series X|S PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?