Final Fantasy VII Remake
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 april 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Square Enix trapt E3-presentatie af met Final Fantasy VII Remake

Square Enix trapt de E3-persconferentie af met een game waar velen van ons al een lange tijd met smart op zitten te wachten. Square Enix trapt haar E3-presentatie namelijk af met Final Fantasy VII Remake.

De E3-presentatie van Square Enix begon met de Final Fantasy VII Remake. We hebben flink wat gameplay mogen zien en er werden tevens nieuwe details onthuld over de game. Zo is het oude turn-based combat-systeem ingeruild voor een nieuw ATB-systeem. Met dit Active Time Battle-systeem kun je Cloud en zijn vrienden tijdens een gevecht volledig besturen en kun je tactische beslissingen maken om het gevecht in jouw voordeel te laten uitkomen. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van verschillende Materia en zijn ook de Limit Breaks terug in deze Remake.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 3 maart 2020 voor de PlayStation 4.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?