Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Circuit Superstars
  • ONTWIKKELAAR Original Fire Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Square Enix kondigt racegame Circuit Superstars aan

Square Enix heeft naast RPG's nog veel meer andere soorten games in het arsenaal zitten. Square Enix kondigt namelijk de racegame Circuit Superstars aan.

Circuit Superstars is een vrolijke racegame van het Square Enix Collective. Het gaat hier om een top-down racegame waarbij je met verschillende auto's kunt racen. Race tegen je vrienden en plan je pitstops strategisch in om de heerser van het circuit te worden.

Circuit Superstars verschijnt in 2020 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?