Final Fantasy Crystal Chronicles

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 maart 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Square Enix deelt trailer van nieuwe Final Fantasy games

Square Enix heeft zojuist een trailer gedeeld van de nieuwe Final Fantasy games die in het verschiet liggen. Hoewel wij op sommige games nog even moeten wachten, geeft Square Enix in de trailer wel wat meer informatie over de games.

Alle games in de trailer zijn remasters van eerdere games uit de franchise. Final Fantasy VII, Final Fantasy IX, Final Fantasy X en het vervolg X2, Final Fantasy XII The Zodiac Age en Final Fantasy Crystal Chronicles komen terug op de Nintendo Switch en Xbox One. Ook zijn er nieuwe dingen bekendgemaakt over Chocobo’s Mystery Dungeon Everybuddy!, het nieuwe deel in de Final Fantasy Fables.

Alle games die in de trailer voorkomen zullen dit jaar uitkomen.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?