SkateBIRD

  • Ontwikkelaar Glass Bottom Games
  • Eerste releasedatum 16 september 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Sportgame SkateBIRD uitgesteld

SkateBIRD wordt uitgesteld naar een iets latere datum. Dat heeft ontwikkelaar Glass Bottom Games aangekondigd met een korte trailer.

SkateBIRD is een indie skateboard game, waar je als een vogel speelt die skateboarden oppakt om de aandacht van zijn baasje terug te krijgen. De game werd in 2018 onthuld en moest eigenlijk in 2020 uitkomen, maar dat werd uitgesteld naar dit jaar. De geplande releasedatum tot nu was 12 augustus, maar Glass Bottom Games heeft nu bekendgemaakt dat de release van SkateBIRD met ongeveer een maand uitloopt naar 16 september. De trailer is hieronder te bekijken.

SkateBIRD komt 16 september uit op de Nintendo Switch, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?