Check hier alle PlayStation State of Play content

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

  • Ontwikkelaar Purple Lamp Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Trailer: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake sluit de show af

Kunnen we kinderen? SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake sluit de show van THQ Nordic af met een heerlijk nostalgische trailer.

Ja, diverse iconische momenten van de Spongebob Squarepants tv-serie zijn terug te vinden in de trailer onder het genot van de muzikale hit Sweet Victory. In SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake zijn er een aantal wensen in vervulling gegaan, wat zorgt voor nog meer bizarre werelden. SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake wordt een 3D-platformer, met een nadruk op exploratie. Je kunt het gesprek aangaan met diverse SpongeBob SquarePants-personages, die allemaal leven in worden geblazen door de originele acteurs. Bekijk hier de review van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is in ontwikkeling voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON THQ Nordic

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?