Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Splatoon 3 officieel aangekondigd

Vandaag sloot Nintendo haar Direct af met de aankondiging van Splatoon 3. De populaire verfshooter krijgt een derde deel in de serie.

Met de trailer wist Nintendo de kijker tijdens diens Direct behoorlijk in spanning houden over wat voor Splatoon-game we voorgeschoteld krijgen. Het leek er even op dat het om een ander type game zou gaan dan we van de Splatoon-franchise gewend zijn, maar uiteindelijk werd toch de oude vertrouwde gameplay getoond van de schietgrage Inklings en Octolings. Splatoon en Splatoon 2 zijn beide goed ontvangen. Het is dus ook niet zo vreemd dat Nintendo nu met een derde deel op de proppen komt. De game speelt zich af in het zonovergoten Splatlands en in de nieuwe stad Splatsville. Uiteraard wordt deze nieuwe iteratie voorzien van nieuwe wapens en moves.

Splatoon 3 wordt in 2022 op de Nintendo Switch uitgebracht.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?