Trailer: Splatoon 3 aanwezig tijdens Nintendo Direct

Geplaatst: 24 september 2021 01:25

Natuurlijk is Splatoon 3 ook aanwezig tijdens de Nintendo Direct. In een nieuwe gameplay-trailer zien we meer van de PvP en de singleplayer-campaign.

Splatoon staat natuurlijk bekend om de unieke PvP-ervaring en dat is in het derde deel niet anders. In Splatsville, ook wel de City of Chaos genoemd, gaan we lekker ink naar elkaar gooien. De multiplayer is weer goed chaotisch en we zien dat er wat radicale veranderingen komen naar de PvP. We zien diverse vaardigheden in de gameplaybeelden, zoals een mechanische krab. Geen fan van de multiplayer? Gelukkig heeft Splatoon 3 dit jaar ook een singleplayer-campaign. Deze staat in teken van de Return of the Mammalians. Deze zoogdiertjes maken er een rotzooi van. Het is aan de speler om de schade te herstellen en de wereld van Splatoon 3 te redden. Bekijk Drie van die wensen voor Splatoon 3.

Splatoon 3 is beschikbaar in 2022 voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splatoon 3

Series

Splatoon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

9 september 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord