Trailer: Spirituele opvolger Command & Conquer: Renegade onthuld genaamd Earthbreakers

Geplaatst:
Aangepast: 30 november 2019 20:03

Fans van de old school shooter Command & Conquer: Renegade kunnen enthousiast worden. Earthbreakers is de nieuwe spirituele opvolger van de cultklassieker.

De trailer toont ons de eerste gameplay beelden van de strategische shooter. Zo zien we dat het de bedoeling is dat de speler zijn basissen sneller bouwt dan de tegenstander. Door het oogsten van een bepaald kristal krijgt de speler middelen. Met deze resources kun je je eigen team sterker maken, door bijvoorbeeld een tank te spawnen. De game wordt gemaakt door Petroglyph. Deze studio heeft meerdere mensen van het oude team van de eerste Command & Conquer games.

Earthbreakers verschijnt ergens in 2020. De game komt in ieder geval uit voor de pc. Of de game ook naar consoles komt is nog niet bekend.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Earthbreakers

Series

-

Uitgever

Petroglyph

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2021

Ontwikkelaar

Petroglyph

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord