Earthbreakers
  • ONTWIKKELAAR Petroglyph
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE First Person Shooter, Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Spirituele opvolger Command & Conquer: Renegade onthuld genaamd Earthbreakers

Fans van de old school shooter Command & Conquer: Renegade kunnen enthousiast worden. Earthbreakers is de nieuwe spirituele opvolger van de cultklassieker.

De trailer toont ons de eerste gameplay beelden van de strategische shooter. Zo zien we dat het de bedoeling is dat de speler zijn basissen sneller bouwt dan de tegenstander. Door het oogsten van een bepaald kristal krijgt de speler middelen. Met deze resources kun je je eigen team sterker maken, door bijvoorbeeld een tank te spawnen. De game wordt gemaakt door Petroglyph. Deze studio heeft meerdere mensen van het oude team van de eerste Command & Conquer games.

Earthbreakers verschijnt ergens in 2020. De game komt in ieder geval uit voor de pc. Of de game ook naar consoles komt is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?