Spiritfarer

  • Ontwikkelaar Thunder Lotus
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • Genre Avonturen, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Spiritfarer Lily-update is nu beschikbaar

De eerste update van de 2021 roadmap van Spiritfarer is nu beschikbaar. Thunder Lotus Games lanceert de Lily-update per direct.

Wat kun je verwachten in deze update? Thunder Lotus Games vertelt via hun blog dat er een nieuw personage beschikbaar wordt gemaakt. Lily is het zusje van protagonist Stella en zij zorgt ervoor dat de speler ook tijdens de nachturen kan blijven doorvaren. Het personage komt pas tevoorschijn in de laatste uurtjes van Spiritfarers verhaal. Verder kun je nu vissen in co-op, komen er wat quality of life-verbeteringen en een hoop bugfixes. Thunder Lotus Games geeft aan dat ze deze update iets kleiner hebben gemaakt, omdat ze aan de slag willen met Stella's verhaal en het einde van Spiritfarer. Deze zomer kunnen we de volgende update verwachten.

Spiritfarer is nu beschikbaar via de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game is ook speelbaar via Xbox Game Pass.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?