Spelunky 2
  • ONTWIKKELAAR Mossmouth
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Platform, Roguelike
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Spelunky 2 viert release met nieuwe trailer

De sequel van de cultklassieker Spelunky viert de lancering met een nieuwe trailer. We leren hier meer over het verhaal van Spelunky 2.

De trailer vertelt het verhaal van de dochter van de originele personages. Zij vindt een briefje waarin staat dat haar ouders nog in leven zijn. De regels van leven en dood zijn echter anders in Spelunky. Zij gaat dus net als haar ouders erop uit om de vele gevaren te trotseren. Spelunky 2 wordt beschreven als een sequel die het vooral veel groter wilt doen. De gameplay loop blijft identiek aan het origineel, maar de game bevat vele upgrades. Zo kan je nu ook online co-op spelen. Bekijk hier de laatste trailer van Spelunky 2.

Spelunky 2 is beschikbaar vanaf vandaag voor de PlayStation 4. De pc-versie volgt later dit jaar.

BRON PlayStation

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?