Trailer: Speel nu tijdelijk de Dead or Alive 6 demo

Het is vanaf vandaag mogelijk om aan de slag te gaan met de online demo van Dead or Alive 6. Deze stresstest geeft toegang tot vijf personages en natuurlijk een arena.

Goed nieuws voor de mensen die teleurgesteld waren vanwege het verschuiven van de releasedatum. Vanaf vandaag zijn PlayStation Plus-leden in staat om de demo van Dead or Alive 6 te downloaden. Deze gratis demo, die enkel beschikbaar is voor Plus-leden, geeft toegang tot de online versus modus van de aankomende fighter. We kunnen kiezen uit vier klassieke personages, bestaande uit: Kasumi, Ayane, Hayate en Hayabusa. Daarbij kunnen we ook op de vuist met nieuwkomer Diego. De demo is vanaf nu beschikbaar. Wees er wel snel bij want de demo is speelbaar tot en met 14 januari 16:00 uur. Om de demo te vieren, is er ook een nieuwe trailer van een van mijn favoriete vechters verschenen. Nyotengu zit namelijk ook in de game. Nu nog wachten op wat "sfeerbeelden" van Helena. Hmmmm, Helena.

Dead or Alive 6 is verkrijgbaar vanaf 1 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De demo loopt vanaf vandaag tot 14 januari 16:00 uur.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?