Trailer: Speel nu tijdelijk de Dead or Alive 6 demo

Geplaatst:

Het is vanaf vandaag mogelijk om aan de slag te gaan met de online demo van Dead or Alive 6. Deze stresstest geeft toegang tot vijf personages en natuurlijk een arena.

Goed nieuws voor de mensen die teleurgesteld waren vanwege het verschuiven van de releasedatum. Vanaf vandaag zijn PlayStation Plus-leden in staat om de demo van Dead or Alive 6 te downloaden. Deze gratis demo, die enkel beschikbaar is voor Plus-leden, geeft toegang tot de online versus modus van de aankomende fighter. We kunnen kiezen uit vier klassieke personages, bestaande uit: Kasumi, Ayane, Hayate en Hayabusa. Daarbij kunnen we ook op de vuist met nieuwkomer Diego. De demo is vanaf nu beschikbaar. Wees er wel snel bij want de demo is speelbaar tot en met 14 januari 16:00 uur. Om de demo te vieren, is er ook een nieuwe trailer van een van mijn favoriete vechters verschenen. Nyotengu zit namelijk ook in de game. Nu nog wachten op wat "sfeerbeelden" van Helena. Hmmmm, Helena.

Dead or Alive 6 is verkrijgbaar vanaf 1 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De demo loopt vanaf vandaag tot 14 januari 16:00 uur.

Bron: Koei Tecmo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead or Alive 6

Series

Dead or Alive

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 maart 2019

Ontwikkelaar

Tecmo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord