Trailer: Speel als Magere Hein in Have a Nice Death

Geplaatst:

Stel je eens het leven van Magere Hein voor. Je wordt rustig wakker en drinkt een kopje koffie om vervolgens in de krant te lezen dat er duizenden mensen zijn gestorven. Welkom in Have a Nice Death.

Het leven van Magere Hein was al niet bepaald rooskleurig, maar nu zijn de werknemers ook nog eens compleet op hol geslagen. Tijd om de trouwe zeis uit de kast te pakken en alles op orde te brengen. De zeis is niet het enige wapen dat je bezit, want er zijn er nog dertig die je kunt gebruiken. Have a Nice Death is een 2D action roguelite waarin je de afdelingen van Death Incorporated controleert. Magere Hein kan natuurlijk niet sterven, maar falen is nog steeds een optie. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat je een bepaalde afdeling vaker moet controleren, maar dat zorgt ervoor dat je nieuwe upgrades kunt vrijspelen.

Have a Nice Death verschijnt in 2022 als Early Acces-titel op pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Have a Nice Death

Series

-

Uitgever

Perfect World Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

8 maart 2022

Ontwikkelaar

Magic Design Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord