Watch Dogs Legion
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Speel als iedereen in Watch Dogs Legion

Ubisoft heeft tijdens de gamescom een nieuwe trailer van Watch Dogs Legion vrijgegeven. In de game kan je als iedereen spelen waardoor de trailer toepasselijk 'Play As Anyone' heet.

Watch Dogs Legion speelt zich af in het Londen van de nabije toekomst. Hierin worden de burgers nog meer in de gaten en onder controle gehouden door de regering. Uiteraard is het aan de hackersorganisatie DedSec om hen dwars te zitten en de bevolking te bevrijden. Ditmaal kun je iedere burger rekruteren voor jouw groep. Zo kruip je in de huid van een voormalig soldaat of speel je als oud omaatje, die in haar jongere jaren een spion was.

Watch Dogs Legion verschijnt op 6 maart 2020 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

BRON Ubisoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?