Mighty Goose

  • Ontwikkelaar Blastmode
  • Eerste releasedatum 5 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Speel als een badass gans in Mighty Goose

Ooit al willen spelen als een gans met geweren en mechs? Playism en Blastmode laten deze wens in vervulling gaan met Mighty Goose.

Mighty Goose is een actiegame in ontwikkeling, gemaakt door een Nederlandse studio genaamd Blastmode. De gansgame wordt beschreven als een klassieke run and gun shooter, waarbij de speler een heel arsenaal tot zijn beschikking krijgt. Naast de reguliere vijanden zijn de eindbazen in de game aanwezig. Ook krijgt Mighty Goose wat voertuiglevels, waarbij je controle neemt over motoren en grote mechs. Bekijk hier die andere populaire ganzengame Untitled Goose Game.

Mighty Goose is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Playism

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?