Space Jam: A New Legacy The Game

  • Ontwikkelaar Digital Eclipse
  • Eerste releasedatum 1 juli 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Mobile, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Space Jam: A New Legacy The Game bestaat echt

Space Jam: A New Legacy The Game bestaat echt. De brawler lanceert via Xbox Game Pass en introduceert ook nog eens drie nieuwe Xbox-controllers.

Een tijdje terug vroeg Xbox aan de fans van Space Jam om hun ideeën voor een videogame te presenteren. Massaal werden er plannen voor games doorgestuurd, maar Warner Bros. en Xbox vonden één idee erg aantrekkelijk. Een Space Jam beat 'em up met een jaren '90 geïnspireerde retrostijl, dat is wat Space Jam: A New Legacy The Game is. In deze beat 'em up speel je als LeBron James, Bugs Bunny of Lola Bunny. De game wordt free-to-play, maar verschijnt eerder via Xbox Game Pass Ultimate. Naast de nieuwe game worden er ook drie nieuwe controllers gemaakt. Deze zijn natuurlijk geïnspireerd door de aankomende film Space Jam: A New Legacy.

Space Jam: A New Legacy The Game is beschikbaar vanaf 1 juli via Xbox Game Pass Ultimate. De game lanceert volledig als free-to-play titel op 15 juli.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?