Trailer: Space Jam: A New Legacy The Game bestaat echt

Geplaatst: 23 juni 2021 15:40

Space Jam: A New Legacy The Game bestaat echt. De brawler lanceert via Xbox Game Pass en introduceert ook nog eens drie nieuwe Xbox-controllers.

Een tijdje terug vroeg Xbox aan de fans van Space Jam om hun ideeën voor een videogame te presenteren. Massaal werden er plannen voor games doorgestuurd, maar Warner Bros. en Xbox vonden één idee erg aantrekkelijk. Een Space Jam beat 'em up met een jaren '90 geïnspireerde retrostijl, dat is wat Space Jam: A New Legacy The Game is. In deze beat 'em up speel je als LeBron James, Bugs Bunny of Lola Bunny. De game wordt free-to-play, maar verschijnt eerder via Xbox Game Pass Ultimate. Naast de nieuwe game worden er ook drie nieuwe controllers gemaakt. Deze zijn natuurlijk geïnspireerd door de aankomende film Space Jam: A New Legacy.

Space Jam: A New Legacy The Game is beschikbaar vanaf 1 juli via Xbox Game Pass Ultimate. De game lanceert volledig als free-to-play titel op 15 juli.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Space Jam: A New Legacy The Game

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Releasedatum

1 juli 2021

Ontwikkelaar

Digital Eclipse

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord