Trailer: Soul Hackers 2 uit de doeken gedaan

Geplaatst:

Het vervolg op Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers is officieel uit de doeken gedaan. In een eerste trailer zien we de beelden van dit langverwachte vervolg.

Kun je je Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers nog herinneren? De game verscheen in 1997 op de SEGA Saturn. Op dat moment konden alleen gelukkige Japanners met de game aan de slag. In 2013 ontving de game een remake op de Nintendo 3DS die wél wereldwijd werd uitgebracht. Zo kwamen veel Shin Megami Tensei-fans voor het eerst in aanraking met de RPG. Deze zomer, 25 jaar na het origineel, verschijnt er dan eindelijk een tweede deel. Daarin volgen we het verhaal van Ringo en haar team. Terwijl er een oorlog tussen summoners van demonen door het land raast, ligt het lot van de wereld in hun handen. Je kunt het verhaal van de game en de eerste beelden in de onderstaande trailer bewonderen. Overigens kwam dit nieuws voor velen niet als een verrassing. Vorige week hintte Atlus namelijk al naar iets Soul Hackers-gerelateerds.

Soul Hackers 2 verschijnt op 26 augustus op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en pc. Ondanks het feit dat de remake van de eerste game op een Nintendo-platform verscheen, is er nog geen woord naar buiten gebracht over een Nintendo Switch-versie.

Bron: Atlus
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Soul Hackers 2

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 augustus 2022

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord