Sackboy: A Big Adventure
  • ONTWIKKELAAR Sumo Digital
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4, PlayStation 5
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Sony toont kleurrijke wereld Sackboy: A Big Adventure

Sony heeft een nieuwe trailer voor Sackboy: A Big Adventure vrijgegeven waarin Ned Waterhouse wat dieper ingaat op de game. In de trailer zien we veel beelden uit de kleurrijke wereld van Sackboy.

Sackboy is dankzij de succesvolle Little Big Planet-franchise uitgegroeid tot één van PlayStation's bekendste mascottes, maar gaat in Sackboy: A Big Adventure een compleet nieuw avontuur tegemoet. In deze game kun je niet je eigen werelden bouwen, zoals dat in Little Big Planet wel het geval was. Deze platformer is puur gericht op het spelen en in de trailer wordt verteld dat dit ook nieuwe mogelijkheden heeft geboden. Zo kun je de game volledig in co-op spelen en is Sackboy van de grond af opnieuw gemaakt en voorzien van spiksplinternieuwe moves om je avontuur nog leuker te maken. Sackboy: A Big Adventure werd afgelopen zomer aangekondigd tijdens een PlayStation showcase.

Sackboy: A Big Adventure verschijnt op 12 november voor de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?