Trailer: Sony toont kleurrijke wereld Sackboy: A Big Adventure

Geplaatst: 30 september 2020 21:53
Aangepast: 30 september 2020 22:01

Sony heeft een nieuwe trailer voor Sackboy: A Big Adventure vrijgegeven waarin Ned Waterhouse wat dieper ingaat op de game. In de trailer zien we veel beelden uit de kleurrijke wereld van Sackboy.

Sackboy is dankzij de succesvolle Little Big Planet-franchise uitgegroeid tot één van PlayStation's bekendste mascottes, maar gaat in Sackboy: A Big Adventure een compleet nieuw avontuur tegemoet. In deze game kun je niet je eigen werelden bouwen, zoals dat in Little Big Planet wel het geval was. Deze platformer is puur gericht op het spelen en in de trailer wordt verteld dat dit ook nieuwe mogelijkheden heeft geboden. Zo kun je de game volledig in co-op spelen en is Sackboy van de grond af opnieuw gemaakt en voorzien van spiksplinternieuwe moves om je avontuur nog leuker te maken. Sackboy: A Big Adventure werd afgelopen zomer aangekondigd tijdens een PlayStation showcase.

Sackboy: A Big Adventure verschijnt op 12 november voor de PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sackboy: A Big Adventure

Series

LittleBigPlanet

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord