Trailer: Sonic Colours: Ultimate gameplay onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 14 juni 2021 14:09

Tijdens de Future Games Show kregen we van Sonic Colours: Ultimate een gameplay trailer te zien. De trailer laat gameplay van het Tropical Resort level zien.

Sonic Colours: Ultimate is een remaster van de game die in 2010 uitkwam. De game speelt zich af in een intergalactisch pretpark van Doctor Eggman. De gameplay trailer laat duidelijk zien hoe de game gebruik maakt van verschillende formats. Het begint met het 2D perspectief dat we gewend zijn. Later in de trailer gaat dit over in een 2,5D perspectief en tegen het einde zien we Sonic volledig in 3D door het level racen. De originele Sonic Colours was enkel speelbaar op Nintendo consoles, maar de remaster komt naast de Nintendo Switch ook naar PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Sonic Colours: Ultimate komt uit op 7 september 2021.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Colors: Ultimate

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

7 september 2021

Ontwikkelaar

Blind Squirrel Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord