Solar Ash

  • Ontwikkelaar Heart Machine
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Solar Ash releasedatum onthuld

Ook Solar Ash kwam voorbij tijdens de Annapurna Interactive Showcase. Tijdens de presentatie hebben we de releasedatum van de game gekregen.

Tijdens de livestream van Sony werd Solar Ash onthuld. De actie-platformer van de makers van Hyper Light Drifter kenmerkt zich door snelle actie en bewegingen door een surrealistische wereld. De felle kleuren en grafische stijl laten flink doorschemeren dat het van dezelfde makers is van Hyper Light Drifter. Fans hoeven niet lang te wachten op de game, daar hij in oktober al verschijnt.

Solar Ash verschijnt 26 oktober voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Annapurna Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?