Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • Ontwikkelaar City Interactive
  • Eerste releasedatum 4 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Sniper Ghost Warrior Contracts 2-expansie nu speelbaar

Spelers van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 die uitkijken naar de eerste contentexpansie hoeven niet lang te wachten. De eerste grote contentuitbreiding genaamd 'Butcher's Banquet' is vanaf vandaag te spelen.

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Sniper Ghost Warrior Contracts 2 bevestigd werd. Na meerdere gameplaytrailers verscheen de game vorige maand in de winkelschappen. Nu, ongeveer een maand later, ontvangt de game zijn eerste contentexpansie. In Butcher's Banquet komen spelers in een geheel nieuwe regio terecht: The Temple. Daar zijn weer genoeg nieuwe contracten te ontdekken en doelen te behalen. Jouw taak daar is om een stokje te steken voor de kwade plannen van Mahmoud Zarza, een persoon die ook wel bekendstaat als de Butcher. Je hoeft voor deze expansie je portemonnee niet te trekken. De contentuitbreiding is namelijk geheel kosteloos.

De expansie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is vanaf vandaag gratis te downloaden op de PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series en op pc. PlayStation 5-bezitters moeten helaas nog even geduld hebben. De PS5-versie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is namelijk uitgesteld.

BRON CI Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?