Trailer: SNES-games vanaf nu beschikbaar via Nintendo Switch Online

Nintendo heeft aangekondigd dat de bibliotheek op de Nintendo Switch wordt uitgebreid met een collectie SNES-games. Het gaat hierbij om twintig games die beschikbaar worden gesteld.

De line-up van de SNES-games is even enthousiasmerend als teleurstellend. Met games als Star Fox, Super Mario Kart, Super Mario World 2: Yoshi's Island, F-ZERO, Super Mario's World en The Legend of Zelda: A Link to the Past zijn er direct al hele grote titels speelbaar. Toch blijft er ook best nog wat te wensen over, want wat te denken van bijvoorbeeld Donkey Kong Country? De volledige line-up zie je hieronder.

De SNES -games zijn vanaf vandaag beschikbaar via Nintendo Switch Online. Nintendo heeft aangegeven dat de kosten van een Nintendo Switch Online-abonnement niet verhoogd worden.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?