Trailer: Slay the Spire komt naar PlayStation 4

Geplaatst: 23 april 2019 20:05
Aangepast: 23 april 2019 20:13

Binnenkort maakt Slay the Spire zijn opwachting voor de PlayStation 4. De game van ontwikkelaar MegaCrit is al een behoorlijke periode exclusief speelbaar op pc via Steam.

Slay the Spire combineert een card game met een roguelike RPGen biedt hierdoor een unieke ervaring. Je hebt de keuze uit een van de drie personages waarmee je je avontuur begint. Ongeacht welk personage je kiest, start je altijd met dezelfde deck, maar ontvang je al snel nieuwe unieke kaarten, waardoor elke playthrough anders verloopt. Met meer dan 250 kaarten in de game beschikt Slay the Spire over meer dan genoeg replay value. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer van de PlayStation 4-versie.

Slay the Spire is vanaf 21 mei niet langer exclusief speelbaar op pc, want dan komt de PlayStation 4-versie uit. Later dit jaar verschijnt er ook een versie voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Slay the Spire

Series

-

Uitgever

Humble Bundle

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2017

Ontwikkelaar

MegaCrit

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord