Trailer: Skul: The Hero Slayer komt naar consoles

Geplaatst: 15 oktober 2021 14:30

Skul: The Hero Slayer komt naar de consoles. Dit werd bekendgemaakt middels een nieuwe trailer door uitgever NEOWIZ West.

Dat Skul: The Hero Slayer naar de consoles kwam, wisten we natuurlijk al een tijdje. Er werd eerst gesproken over een zomerse release voor de roguelike-game, maar helaas hebben we nog eventjes moeten wachten. Gelukkig wordt wachten soms beloond en kunnen we over een paar dagen aan de slag met Skul: The Hero Slayer. Deze actievolle roguelike zet je in de schoenen van een nietig skeletje. Je kunt echter door verschillende hoofden te verzamelen uitgroeien tot een ware krijger. Bekijk hier onze review van Skul: The Hero Slayer.

Skul: The Hero Slayer is nu beschikbaar voor de pc. De roguelike is beschikbaar vanaf 21 oktober voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: NEOWIZ West
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skul: The Hero Slayer

Series

-

Uitgever

NEOWIZ

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

19 februari 2020

Ontwikkelaar

SouthPAW Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord