Skate It

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Trailer Skate IT

Skate IT, de variant uit de SKATE serie speciaal voor de Nintendo DS en de Nintendo Wii is onderweg. Bewijs van komst is dan ook de nieuwe trailer.

In de Wii variant van Skate IT zal gebruik worden gemaakt van het Balance Board. Hierdoor zul je als gamer een nog realistischer ervaring krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?