Trailer: Sifu trailer onthuld tijdens Future Games Show

Geplaatst:

De trailer van Sifu werd onlangs onthuld tijdens de Future Game Show en laat alvast een deel van de kung fu gameplay zien die we van de game kunnen verwachten.

In de trailer kregen we alvast vijf eindbazen, vijf werelden en een permadeath optie te zien. Ontwikkelaar SloClap gaat in op het verhaal achter de game en geeft ons al wat meer details over de vechtgame. Dus, waarom is de hoofdpersoon er zo op gebrand om kung fu te leren? Een groep van meedogenloze huurmoordenaars hebben zijn hele familie uitgemoord en hij wil wraak. Goed verhaal, lekker kort. Er zijn vijf huurmoordenaars die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn familie. Dit zijn dan uiteraard ook de vijf eindbazen in de game. De vijf eindbazen zijn gebaseerd op de vijf elementen van kung fu: hout, vuur, water, metaal en aarde. Maar voordat je bij hen terecht komt, kun je uiteraard je kung fu skills nog oefenen op een heleboel hulpjes.

Sifu staat gepland voor 2021 voor de PS5.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sifu

Series

-

Uitgever

Sloclap

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Sloclap

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord