Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Trailer: Shooter Nine to Five onthuld

Een nieuwe tactische first person-shooter is onthuld. De game heet Nine to Five en is het debuut van de studio Redhill Games.

De game draait om gevechten waarin drie teams van drie het tegen elkaar opnemen over drie rondes. Tijdens het gevecht zijn er ook objectives die telkens wijzigen tijdens de match. Nine to Five mag dan het debuut betekenen van Redhill Games, onervaren is het team allerminst. Zo werkten zij onder meer mee aan Max Payne, Quantum Break, Arma III en World of Tanks.

Een releasedatum voor Nine to Five is nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast aanmelden voor de Alpha.

BRON The Game Awards

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?