Trailer: Shinji Mikami jaagt stuipen op het lijf met GhostWire: Tokyo

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2019 03:43

Gedurende de Bethesda E3-persconferentie kon legende Shinji Mikami het niet laten om het podium te betreden. Tijdens zijn korte inleiding presenteerde hij Tango Gameworks' nieuwste game, GhostWire: Tokyo.

Shinji is niet vies van een beetje gruwelen, dat heeft hij inmiddels wel bewezen met zijn waardevolle bijdrage aan de Resident Evil-serie. Ook nu weet de beste man weer de stuipen op het lijf te jagen met de eerste trailer van GhostWire: Tokyo. In de trailer zien we mysterieuze figuren, verdwijnende mensen en flink wat bovennatuurlijk gespuis op de beeldbuis verschijnen. Tevens zien we een met een boog gewapende man die hoogstwaarschijnlijk de hoofdrol gaat vertolken.

Helaas is dit vooralsnog alle info waar we het mee moeten doen. Wanneer GhostWire: Tokyo moet verschijnen, is nog maar de vraag.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostwire: Tokyo

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord