Trailer: Shadows 2: Perfidia beschikbaar op Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 6 augustus 2019 08:37

Nintendo Switch-gebruikers met liefde voor het horror-genre hebben weer een nieuwe game erbij om uit te proberen. De game Shadows 2: Perfidia, die in 2017 uitkwam voor de pc, is vanaf vandaag beschikbaar voor de Switch.

Na een goed ontvangst van Shadows 2: Perfidia op de pc, mogen nu ook Nintendo Switch-gebruikers kennis maken met de game. De horror-game van het Poolse Ultimate Games S.A. speelt zich af in een verlaten kantoorgebouw, waar onverklaarbare dingen gebeuren. In iedere hoek schuilt mogelijk een gevaar en het is aan jou om te overleven. Tegelijkertijd zijn er puzzels aanwezig die opgelost dienen te worden en wordt je geconfronteerd met verschillende monsters, die jou er niet zomaar doorlaten. De game bevat in totaal achttien levels vol met gevaar! Bekijk hieronder de trailer:

Bron: Ultimate Games S.A.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadows 2: Perfidia

Series

-

Uitgever

Ultimate Games S.A.

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

24 maart 2017

Ontwikkelaar

MrCiastku

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord