Trailer: Shadow Warrior 3 maakt comeback in teaser

Geplaatst: 6 juli 2020 18:05
Aangepast: 11 juli 2020 21:49

De Shadow Warrior-franchise staat op het punt een comeback te maken. De eerste teaser is namelijk onthuld door uitgever Devolver Digital.

Zoals we gewend zijn van Shadow Warrior (en Devolver Digital in het algemeen) zit de trailer vol met ongebruikelijke humor. Ze zijn namelijk lekker de vierde wand aan het breken, door bewust te zijn over het feit dat ze een teaser trailer gaan opnemen. We zien onze samoerai Lo Wang, sarcastisch en arrogant, lekker commentaar geven tegenover de ontwikkelaars en uitgever. Nadat zijn gebrabbel klaar is, zien we de actie. Veel bloed spat van de teaser af en de monsters lijken geen kans te maken tegenover onze held. Voordat de trailer eindigt krijgen we de middelvinger van onze "held", met de boodschap dat de gameplay onthulling dit weekend is tijdens de Devolver Direct.

Shadow Warrior 3 is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Warrior 3

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord