Shadow Warrior 3
  • ONTWIKKELAAR Flying Wild Hog
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Shadow Warrior 3 maakt comeback in teaser

De Shadow Warrior-franchise staat op het punt een comeback te maken. De eerste teaser is namelijk onthuld door uitgever Devolver Digital.

Zoals we gewend zijn van Shadow Warrior (en Devolver Digital in het algemeen) zit de trailer vol met ongebruikelijke humor. Ze zijn namelijk lekker de vierde wand aan het breken, door bewust te zijn over het feit dat ze een teaser trailer gaan opnemen. We zien onze samoerai Lo Wang, sarcastisch en arrogant, lekker commentaar geven tegenover de ontwikkelaars en uitgever. Nadat zijn gebrabbel klaar is, zien we de actie. Veel bloed spat van de teaser af en de monsters lijken geen kans te maken tegenover onze held. Voordat de trailer eindigt krijgen we de middelvinger van onze "held", met de boodschap dat de gameplay onthulling dit weekend is tijdens de Devolver Direct.

Shadow Warrior 3 is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc.

BRON Devolver Digital

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?