Trailer: Shadow Warrior 3 gameplay vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 11 juli 2020 21:50

Tijdens de Devolver Direct is er gameplay vrijgegeven voor Shadow Warrior 3. Dit is als vervolg op de teaser die een aantal dagen geleden werd gepost.

De gameplay is snel, actievol en bloederig. We zien onze samoerai Lo Wang zich klaarmaken voor het gevecht. Shadow Warrior 3 gaat wat nieuwe geweren krijgen, die zeker de spotlight stelen in de trailer van Devolver Direct. Naast de vele wapens, zien we wat van Lo Wang zijn nieuwe mobiliteits-opties. De slingerhaak is daar één van, waardoor je met momentum door de lucht kan vliegen. Wat zijn wapens zonder de bad guys die nieuwe speeltjes op uit te proberen? Daarom zien we wat van het nieuwe kanonnenvoer en ook wat teasers van de nieuwe eindbazen.

Shadow Warrior 3 is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc en consoles. Welke consoles dat precies zijn is nog niet bekend.

Bron: Devolver Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Warrior 3

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord