Shadow Warrior 3
  • ONTWIKKELAAR Flying Wild Hog
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Shadow Warrior 3 gameplay vrijgegeven

Tijdens de Devolver Direct is er gameplay vrijgegeven voor Shadow Warrior 3. Dit is als vervolg op de teaser die een aantal dagen geleden werd gepost.

De gameplay is snel, actievol en bloederig. We zien onze samoerai Lo Wang zich klaarmaken voor het gevecht. Shadow Warrior 3 gaat wat nieuwe geweren krijgen, die zeker de spotlight stelen in de trailer van Devolver Direct. Naast de vele wapens, zien we wat van Lo Wang zijn nieuwe mobiliteits-opties. De slingerhaak is daar één van, waardoor je met momentum door de lucht kan vliegen. Wat zijn wapens zonder de bad guys die nieuwe speeltjes op uit te proberen? Daarom zien we wat van het nieuwe kanonnenvoer en ook wat teasers van de nieuwe eindbazen.

Shadow Warrior 3 is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc en consoles. Welke consoles dat precies zijn is nog niet bekend.

BRON Devolver Direct

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?