Trailer: Serious Sam 4 verschijnt in augustus

Geplaatst:
Aangepast: 20 mei 2020 23:29

Het is binnenkort weer tijd voor serious business, want Devolver Digital heeft bekendgemaakt wanneer Serious Sam 4 gaat verschijnen en voor welke platformen.

Serious Sam 4 is in 2013 al aangekondigd, maar het heeft even geduurd voor we wat nieuws omtrent deze game voor de kiezen kregen. Deze prequel zit natuurlijk weer bomvol met actie, explosieven en een lekkere dosis humor, zoals je mag verwachten van een Serious Sam-game. Sam is namelijk lang niet altijd heel serieus. Opvallend is dat Serious Sam 4 in eerste instantie uitkomt als een tijdelijk exclusieve game voor Google Stadia en Steam. Pas volgend jaar verschijnt de game ook voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Komende augustus verschijnt Serious Sam 4 dus voor Google Stadia en Steam. Ergens in 2021 volgen ook een PlayStation 4 en Xbox One versie.

Bron: Devolver Digital
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Serious Sam 4

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasedatum

24 september 2020

Ontwikkelaar

Croteam

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord