Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Seizoen vier Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd

Het avontuur in Call of Duty: Modern Warfare gaat binnenkort verder. Op het officiële YouTube-kanaal van de game is een trailer verschenen met daarin de aankondiging van het vierde competitieve seizoen.

Aankondigingen voor nieuwe seizoenen in games doen ons steeds meer denken aan Netflix, want net als in de wereld van films en series krijgen ook games nu spectaculaire trailers waarin nieuwe seizoenen worden aangekondigd. Het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare is vandaag aangekondigd en de ontwikkelaar komt weer op de proppen met een flitsende trailer, waarin de aankondiging volgt. Uiteraard met scenes vol actie, zoals je van de Call of Duty-franchise mag verachten. Ik hou je niet langer in spanning. Hieronder is de trailer te bekijken:

Het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare gaat op 3 juni van start.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?