Team Sonic Racing
  • ONTWIKKELAAR Sumo Digital
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Sega onthult aanpassingsfuncties in Team Sonic Racing

Sega onthult de verschillende aanpassingsfuncties in Team Sonic Racing. Deze onthulling deden zij afgelopen wekend middels een trailer tijdens SXSW Gaming.

Tijdens het SXSW Gaming Festival in het Amerikaanse Texas was Sega ook aanwezig. Tijdens hun panel onthulden ze middels een trailer de verschillende aanpassingsfuncties in Team Sonic Racing. Er zijn talloze mogelijkheden om je racewagen naar jouw wensen aan te passen. Zo zien we onder andere dat je verschillende onderdelen van je racewagen kunt vervangen om zo de snelheid of wendbaarheid te verbeteren. Tevens is het ook mogelijk om je racewagen van een nieuw likje verf en stickers te voorzien. Ook het geluid van je claxon is aan te passen. Je hebt bij de aanpassingen daarnaast niet alleen de keuze uit de mogelijkheden van jouw personage, maar ook uit die van de andere personages. Zo is het dus goed mogelijk om de stoere Shadow in een roze auto van Amy te laten rijden.

Team Sonic Racing verschijnt 21 mei op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Sega

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?